Gizlilik Politikası

 

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Hakkında

Gizliliğiniz bizim için önemlidir.

Hairsix Saç Ekimi ve Medikal Estetik Sağlık Grubu gizlilik politikası sayfasının temel amacı, internet sitemizi ziyaretinizle başlayan süreçte kişisel verilerinizin korunmasını sağlamak üzere alınan önlemleri ifade etmektedir. Bu gizlilik bildiriminde, tarafımıza gelen verileri toplama ve işleme şeklimiz hakkında bilgilendirme yapılacak ve bilgilerinizin üçüncü taraf kullanıcılardan korunması adına alınan önlemler hakkında bilgi verilecektir.

Bu bilgilendirme sayfası, internet sitemiz aracılığıyla toplanan kişisel verilerinizin ve sizin, internet üzerindeki güvenliğinizin sağlanması, kullanıcı ve/veya ziyaretçi olarak yasal hak ve sorumluluklarınız hakkında sizi bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.

Her internet sitesi ve uygulama etkin olduğu süre içerisinde çalışırken kullanıcılarından gelen çeşitli verileri toplar ve işler. Bu internet sitelerinin çalışmalarına dair doğal bir süreçtir. Hairsix.com internet sitesi olarak, sitemizi ziyaretinizle başlayan süreçte kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek amacıyla zaman zaman çerez kullanımı gerçekleştirilmekte birlikte, elde edilen verilerin gizliliğiniz ve kişisel verilerinizin korunması hakkındaki şartlar doğrultusunda uyumlu bir şekilde ilerlemektedir.

GİZLİLİK POLİTİKASI

Kapsam:

Bu gizlilik politikası bildirimi, internet erişimi sağladığınız mobil iletişim araçları da dahil olmak üzere www.hairsix.com internet sitemiz üzerinden gerçekleştirdiğiniz eylemler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanmıştır.

Tanım:

İşbu adı geçen Gizlilik Politikası (Bundan böyle, Politika olarak anılacaktır.) HAIRSIX SAÇ EKİMİ VE MEDİKAL ESTETİK SAĞLIK GRUBU ve bağlı internet siteleri (Hepsi birlikte bundan böyle HAIRSIX olarak ifade edilecektir.) Ziyaretçilerimizin, internet sitesi aracılığıyla verdiğimiz tüm hizmetleri eksiksiz, güvenli ve rahat bir şekilde almalarını sağlamak amacıyla; 6698 sayılı kişisel Verilerin Korunması Kanun’undan faydalanmaktadır.

Hairsix olarak işletilmekte olan https://www.hairsix.com.tr internet sitesi, HAIRSIX Saç Ekimi ve Medikal Estetik Sağlık Merkezi ile ilgili bilgilerin yayınlandığı, basic üyelik ve güncelleme ve bilgilendirme metinleri almaya yarayan bir abonelik hizmetine sahip, hizmetler hakkında genel bilgilerin alınabildiği, hastaların sorduğu sorulara genel yanıtlar alabileceği, iletişim numaralar ve adresilere erişebileceği bir internet sitesidir. Bu süreçte bizim sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Amaç:

Gizlilik politikası sayfasının amacı, Hairsix olarak işletilmekte olan https://www.hairsix.com.tr internet sitesine, çeşitli sebeplerle ziyarete gelen veya bu siteyi kullanan, üyeler/kullanıcılar/ziyaretçilerin, güvenliğinin korunma şekilleriyle ilgili elverişli bilgiler vermek ve kullanım koşullarını ve şartlarını ortaya koymaktır.

Adı geçen web sitesi, üçüncü taraf internet sitelerine çeşitli bağlantı ve yollar içerse de bu türden üçüncü taraflar bahsi geçen gizlilik güvencesi kapsamına alınamaz. Sitemizde çıkış bağlantısı verilen siteler ve bu siteler üzerinden yapılacak işlemler ile alakalı HAIRSIX sorumluluk üstlenmez.

Kişisel Verilerin Korunması:

  1. HAIRSIX aracılığıyla internet sitemizi kullanan ziyaretçilerimiz, gizlilik şartlarında bahsi geçen konuları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar ve HAIRSIX gizlilik bildirisinde bahsi geçen bu açıklamaları taraflara daha önceden haber vermeden değiştirme hakkını kendine saklı tutar.
  2. Bundan böyle www.hairsix.com.tr internet sitesinde girerek burada gezinen, form dolduran ya da işlem yapan her bir ziyaretçi, burada bahsi geçen gizlilik sözleşmesini kabul etmiş sayılır.
  3. İnternet sitemizde, üyelik ve abonelik sistemleri kişisel bilgilerinizi içeren bazı bölümlere sahiptir. Bu noktada ziyaretçinin kişisel verilerini internet sitesi ile paylaşması gerekecektir.
  4. HAIRSİX, internet sistemi üzerinde sorun olması halinde, problemin hızla çözülebilmesi ve internet deneyiminizi iyileştirmek amacıyla IP adresinizi tespit edip, kullanabilmektedir.

5.Kişisel verileriniz bizim için oldukça değerli, bu nedenle, onları hassasiyetle korumaya çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. Bu amaçla, internet sitemize girerek bize vermiş olduğunuz bilgileri “veriliş amaçlarının” dışında kullanılmayacağı konusundaki hassasiyetimizi belirtmek isteriz.

  1. Sitemizde gezinirken, internet sistemimiz tarafından toplanan çerezler ve sizin verdiğiniz kişisel bilgileriniz, amacının dışında ve üçüncü şahıslar olarak bahsedebileceğimiz yabancılarla paylaşılmaz.
  2. İnternet sitemizde, yine size çok daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla, internet sitemizi ziyaret ederken sistemimiz tarafından bazı hareketler ya da tıklamalar isimsiz kayıt altına alınarak, kullanıcı deneyiminin güçlendirilmesi sağlanmaktadır.
  3. İnternet sitemize ulaşma yolunuzu, sitemize girişleriniz ile ilgili küçük izler veren ve ziyaretçinin hangi sayfalardan geçerek ve ne şekilde siteye giriş yaptığının belirlenmesi, çeşitli kullanıcı istatistikleri kullanabilmek amacıyla “cookie” kullanılmaktadır. Cookie’ler öznel verileri toplamaz ve kişinin izin vermediği doneler işleyemez ve istenildiğinde kullanıcı tarafından iptal edilebilmektedir.

Saç Ekimi İçin Doğru Yerdesiniz!

oPERASYON SONRASI 7/24 Danışma servİSİ – KİŞİYE ÖZEL DANIŞMAN 

+90 534 729 07 04

info@hairsix.com.tr

randevu@hairsix.com.tr

Merkez Mahallesi Çukurçeşme Cad. No: 57-59 G.O.P. - İstanbul

Call Now ButtonHEMEN ARA